26-10-12

Licence to kill. (Loempia) (Nederlandstalige comics) (1989)

mike grell,richard ashford,chuck austen,tom yeates,stan woch,ned,1989Tekst: Mike Grell, Richard Ashford --- Tekeningen: Chuck Austen, Tom Yeates, Stan Woch.

 

Vlak na een belangrijke drugs-inval trouwt de CIA-agent Felix Leiter. Wanneer de gearresteerde drugsbaron ontsnapt vermoordt hij zijn vrouw en mishandelt hij Leiter. Zijn oude vriend, Brits geheim agent James Bond, is uit op wraak. Wanneer M 007 het bevel geeft om de zaak te laten rusten maakt Bond zich los van de geheime dienst, en gaat op een persoonlijke tocht om wraak te nemen.

 

Oorspronkelijke uitgave: Licence to kill graphic novel (Eclipse).

 

 

25-10-12

Octopussy. (Semic Strip) (Nederlandstalige comics) (1983)

jack sutter,frederico maidagan,1983,nedTekst: Jack Sutter --- Tekeningen: Frederico Maidagan.

 

Een krankzinnige Russische generaal stal juwelen uit het Kremlin en verving die door vervalsingen. Geheim agent 009 wordt dood aangetroffen met een vals Fabergé ei. Dit had hij gestolen van de spionne die zich Octopussy noemt. Geheim agent 007, James Bond, moet uitzoeken waarom een Rus het Kremlin besteelt.

 

Oorspronkelijke uitgave: Marvel Super Special #26.

24-10-12

For your eyes only. (Semic Strip) (Nederlandstalige comic) (1981)

larry hama,howard chaykin,vince colletta,jean simek,christie scheele,ned,1981Tekst: Larry Hama, --- Tekeningen: Howard Chaykin, Vince Colletta, Jean Simek, Christie Scheele.

 

Wanneer een Brits schip vlakbij Griekenland tot zinken wordt gebracht, beginnen de wereldmachten een koortsachtige zoektocht naar de supergeheime lading van het schip: het controlesysteem van een nucleaire onderzeeër. Op Agent 007 rust de taak om samen met de mysterieuze Melina het wrak als eerste op te sporen en zo een wereldomvattende ramp te voorkomen.

 

Oorspronkelijke uitgave: Marvel Super Special Magazine No.19.

19-10-12

James Bond omnibus #1. (Semic Strip) (Nederlandstalige comics) (1984)

Deze omnibus bevat #1, 2, 3 & 4 uit de 8-delige James Bond reeks.

jack sutter,johan vlaanderen,a.p. duchateau,gual,escolano,hulet,1984,nedTekst: Jack Sutter, Johan Vlaanderen, A.P. Duchateau --- Tekeningen: Gual, Escolano, Hulet

 

Met 4 James Bond verhalen:

1. Codenaam Nemesis.

2. Slavenhandelaars.

3. Operatie Birma.

4. Liquideer Bond!

 

En ook 4 kortverhalen van Farao:

1. De geheime formule.

2. Anti contra Farao.

3. Dagblind.

4. Levende schietschijven.

 

Oorspronkelijke uitgave: James Bond #?