06-06-17

Guardians of the Galaxy #8. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2017)

Skottie Young, Joe Caramagna, brian michael bendis,Jake Parker, Michael Del Mundo, Adam Archer,ned,2017,Ming DoyleTekst: Skottie Young, Joe Caramagna, Brian Michael Bendis --- Tekeningen: Jake Parker, Michael Del Mundo, Adam Archer --- Cover: Ming Doyle.

De Intergalactische Rechtbanken veroordeelden Rocket Raccoon tot een zware boete en net nu hij geld bijeen heeft geschraapt, krijgt hij een bijzondere oproep... Het Boek Van Halfworld is gevonden !!!

Oorspronkelijke uitgave: Rocket Raccoon (vol.2) #10, 11 + Tomorrow's Avengers #1 + Free Comic Book Day 2014: Rocket Raccoon.

Skottie Young, Joe Caramagna, brian michael bendis,Jake Parker, Michael Del Mundo, Adam Archer,ned,2017,Ming DoyleSkottie Young, Joe Caramagna, brian michael bendis,Jake Parker, Michael Del Mundo, Adam Archer,ned,2017,Ming DoyleSkottie Young, Joe Caramagna, brian michael bendis,Jake Parker, Michael Del Mundo, Adam Archer,ned,2017,Ming DoyleSkottie Young, Joe Caramagna, brian michael bendis,Jake Parker, Michael Del Mundo, Adam Archer,ned,2017,Ming Doyle

12-04-17

Guardians of the Galaxy #7. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2017)

guardians of the galaxy, rocket raccoonTekst: Skottie Young --- Tekeningen: Filipe Andrade, Jake Parker --- Cover: Simone Bianchi.

Rocket Raccoon en Groot stranden op de ijsplaneet Fron. Wanneer ze aangevallen worden door enkele rondzwervende Nogu wordt Groot gebeten. Het gif van het ijsmonster tast echter zijn regeneratiecellen aan en hij is ten dode opgeschreven. Enkel de dooier van een Nogu-ei kan zijn leven redden. Maar het nest van de Nogu wordt bewaakt door de koningin van de Nogu...

Oorspronkelijke uitgave: Rocket Raccoon (vol.2) #7, 8 & 9.

guardians of the galaxy, rocket raccoonguardians of the galaxy, rocket raccoonguardians of the galaxy, rocket raccoon

06-12-16

Guardians of the Galaxy #6. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

guardians of the galaxyTekst: Skottie Young --- Tekeningen: Skottie Young, Jake Parker --- Cover: Jason Latour.

De haren vliegen in het rond wanneer Rocket en zijn dubbelganger oog in oog komen te staan. Want deze laatste is niet de enige die Rocket levend zou kunnen villen. Er zijn namelijk nog enkele dames met een gebroken hart die Rockets pluimstaart als trofee willen...

Oorspronkelijke uitgave: Rocket Raccoon (vol.2) #4, 5 & 6.

Skottie Young, Jake Parker,ned,2016,Jason LatourSkottie Young, Jake Parker,ned,2016,Jason LatourSkottie Young, Jake Parker,ned,2016,Jason Latour

09-10-16

Guardians of the Galaxy #5. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

guardians of the galaxy, rocket raccoonTekst: Skottie Young --- Tekeningen: Jean-François Beaulieu --- Cover: Dale Keown.

Rocket heeft altijd gedacht dat hij de enige van zijn soort was, maar blijkbaar is er nóg een Raccoon... En die is nogal moordzuchtig! Voor Rocket is dat aanvankelijk niet zo erg, maar als de politie achter hém aangaat in plaats van achter de dader... Tja... Dan wel! Dus doet hij wat elk onschuldig rechtop lopend wasbeertje met een grote bek en een voorliefde voor oorlogswapens zou doen. Hij geeft zichzelf aan. Maar hij heeft een plannetje...

Oorspronkelijke uitgave: Rocket Raccoon #1, 2 & 3.

15-06-16

Guardians of the Galaxy #4. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

guardians of the galaxyTekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: Francesco Francavilla, Kevin Maguire, Ming Doyle, Michael Avon Oeming, Michael Del Mundo.

Gamora, die de Guardians de rug had toegekeerd omdat ze twijfelde aan Peter Quill, besluit dan toch om terug te keren. Ze komt net op tijd want Abigail Brand en de Guardians staan op het punt koelbloedig afgemaakt te worden... Thanos, die zijn plan verijdeld ziet, verdwijnt. Gamora vermoedt dat hij zich schuilhoudt op de planeet Moort, de thuiswereld van de Broederschap der Badoon..

Oorspronkelijke uitgave:  Guardians of the Galaxy (vol.3) #9, 10 + short stories 1, 2 & 3 from Tomorrow's Avengers..

22-03-16

Guardians of the Galaxy #3. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

guardians of the galaxyTekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: Sara Pichelli, Olivier Coipel, Valerio Schiti, Francesco Francavilla.

Oorspronkelijke uitgave:  Guardians of the Galaxy (vol.3) #7, 8 & 9.

20-01-16

Guardians of the Galaxy #2. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

guardians of the galaxyTekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: Steve McNiven, Sara Pichelli. 

Oorspronkelijke uitgave:  Guardians of the Galaxy (vol.3) #4, 5 & 6.

13-11-15

Guardians of the Galaxy #1. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2015)

guardians of the galaxyTekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: Steve McNiven, Sara Pichelli.

 

Peter Quill, de Star-Lord van Spartax, doorkruist het universum in het gezelschap van Gamora de moordenares, Drax de Vernietiger, Groot en Rocket Raccoon. Samen zijn zij de Guardians of the Galaxy. Meredith Quill verzorgt de piloot van het schip dat in haar tuin crashte. Ze worden verliefd op elkaar, maar toch keert J'son terug naar zijn sterrenstelsel. Hij is immers de koning van Spartax en is verwikkeld in een wrede sterrenkrijg. Meredith blijft alleen achter en zet een zoon, Peter, op de wereld. Tien jaar later worden ze aangevallen door de Badoon, die naar de aarde reisden om de troonopvolger van J'son te vermoorden. Maar Peter overleeft de aanval.

 

Oorspronkelijke uitgave:  Guardians of the Galaxy (vol.3) #1, 2 & 3.

12-11-15

Star-Lord. (SC) (Oberon) (Nederlandstalige comics) (1979)

star-lordTekst: Chris Claremont --- Tekeningen: John Byrne, Terry Austin --- Cover: Ken Barr.

Star-Lord ontdekt de geheimen van zijn ontstaan op de wereld Sparta.

Oorspronkelijke uitgave: Marvel Preview (vol.1) #11 (1977) / Reprint in "Star-Lord special edition (vol.1) #1" (1982).

0 0 3.jpg0 0 4.JPG