06-01-18

Batman herboren #1: Ik ben Gotham. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2017)

DC Rebirth.

Tom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan ReisTekst: Tom King, Scott Snyder --- Tekeningen: David Finch, Mikel Janin, Ivan Reis.

Hij is de duistere ridder, de held van Gotham City en de beschermer van de stad. Zijn naam is Batman. En hij is niet alleen. Want Gotham kent twee nieuwe helden: gemaskerde superwezens die net zo sterk zijn als Superman en die zich vol overgave inzetten voor het moois in deze weerbarstige stad. Ze noemen zich Gotham en Gotham Girl, ze hebben Batmans leven gered en volgen zijn goede voorbeeld. Maar wat gebeurd er als nieuwe helden op het slechte pad raken? Wat gebeurd er als ze Batman de schuld geven van de duisternis die hun stad opslokt?

Oorspronkelijke uitgave: Batman Rebirth + Batman (vol.3) #1, 2, 3, 4, 5 & 6. (2016).

Tom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan ReisTom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan ReisTom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan ReisTom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan ReisTom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan ReisTom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan ReisTom King, Scott Snyder,ned,2017,David Finch, Mikel Janin, Ivan Reis

04-01-18

Batman, the dark prince charming #1 (van 2) (HC) (Dargaud / DC comics) (Nederlandstalige comic) (2017)

Enrico Marini,ned,2017Tekst & tekeningen: Enrico Marini.

The Joker heeft een meisje gekidnapt. Batman duikt in de donkerste krochten van Gotham City om de verdwijning op te lossen. Het wordt een race tegen de tijd om haar op te sporen. De spanning is te snijden want zowel voor Batman als zijn eeuwige vijand The Joker lijkt het een hoogstpersoonlijke zaak te worden... Welke geheime band delen ze met het mysterieuze meisje?

04:55 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: enrico marini, ned, 2017

03-01-18

Batman, Earth One #2. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2016)

geoff johns,Gary Frank,ned,2016Tekst: Geoff Johns --- Tekeningen: Gary Frank.

Johns & Franks alternatieve versie van het onstaan van Batman en zijn gevecht tegen de misdaad. Gotham City was nog nooit zo duister en gewelddadig.

Batman ontmoet nu Riddler en Killer Croc terwijl hij worstelt in zijn relaties met Alfred Pennyworth en James Gordon…

Oorspronkelijke uitgave: Batman, Earth one (Graphic novel) #2.

24-11-17

Batman; the Dark Knight #3: Gek. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

Gregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex MaleevTekst: Gregg Hurwits --- Tekeningen: Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski --- Cover: Alex Maleev, Ethan Van Sciver.

Alles staat op het spel voor Batman wanneer Bruce Wayne op het punt staat zijn identiteit bekend te maken aan de vrouw van zijn dromen. Maar net als hij de knoop wil doorhakken, verschijnt de Mad Hatter ten tonele als één van de grootste bedreigingen ooit voor Gotham. Door de inwonders in zijn greep te houden, terroriseert hij Gotham in de hoop zijn Wonderland te vinden…

Kan de Dark Knight de stad – en zijn nieuwe liefde – redden vóór de Hatter heel hun wereld verwoest?

Oorspronkelijke uitgave: Batman The Dark Knight #16, 17, 18, 19, 20, 21 + Batman The Dark Knight annual #1.

Gregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex MaleevGregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex MaleevGregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex MaleevGregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex MaleevGregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex MaleevGregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex MaleevGregg Hurwits, Ethan Van Sciver, Szymon Kudranski,ned,2015,Alex Maleev

20-11-17

Batman & Scooby-Doo!#1. (SC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

Sholly Fish,ned,2015,Dario BrizuelaTekst: Sholly Fish --- Tekeningen: Dario Brizuela.

Batman, Robin & Mystery Inc. nemen het op tegen Man-Bat, Scarecrow, Bat-Mite, Scooby-Mite èn Myron, de oom van Raven.

Oorspronkelijke uitgave: Scooby-Doo team-up #1, 2, 3 & 4 (2014).

Sholly Fish,ned,2015,Dario BrizuelaSholly Fish,ned,2015,Dario BrizuelaSholly Fish,ned,2015,Dario BrizuelaSholly Fish,ned,2015,Dario Brizuela

15-11-17

Batman #3: Dood van de familie. (HC) (RW Lion) (nederlandstalige comics) (2016)

The new 52

Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,

Tekst: Scott Snyder, James Tynion IV --- Tekeningen: Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev.

Ja, de Joker is terug. En hij is niet meer de Joker zoals Gotham City hem kent. Hij is gevaarlijker, doortrapter en vooral dodelijker dan ooit. En het lijkt erop dat hij het deze keer niet heeft gemunt op de Duistere Ridder. In plaats daarvan richt hij zijn pijlen op commissaris GordonAlfredRobinNightwingBatgirlRed Hood en Red Robin… de enige familie die Bruce Wayne nog heeft. De onvoorspelbare en gestoorde kroonprins van de misdaad opent de aanval op iedereen om wie Batman geeft.

Kan Batman een stokje steken voor het uitgekookte plan van zijn aartsvijand? Of zorgt de onthulling van een duister geheim uit het verleden ervoor dat alles waarvoor hij zo hard heeft gevochten nu door zijn vingers glipt?

Collects: Batman (vol.2) #13,14,15,16,17,18,19 & 20.

Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jock, Andy Kubert, Alex Maleev,ned,

14-11-17

Batman #2: Nacht der Uilen. (HC) (RW Lion) (nederlandstalige comics) (2015)

The new 52

Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke,ned,2015

Tekst: Scott Snyder, James Tynion IV --- Tekeningen: Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke.

Al ruim een eeuw regeert het Hof der Uilen de stad vanuit de schaduwen. Hun macht in Gotham City is onmetelijk groot. niemand ontsnapt aan de gevaarlijke klauwen van de Uilen.

Tot ze het opnamen tegen Batman.

De duistere ridder is ternauwernood ontkomen aan het Hof. Hij heeft de slag gewonnen, maar de oorlog is net pas begonnen. En deze nieuwe, onberekenbare vijand heeft het gemunt op alles waar batman om geeft: zijn geheime identiteit, zijn huis, zijn hoofdkwartier en zijn stad.

De Talons, de dodelijke huurmoordenaars van het Hof, openen de aanval op Batman en zijn vele bondgenoten. Hun dodenlijst is net zo lang als de nacht en pas als de zon weer opkomt, zal duidelijk worden wie de nacht der Uilen heeft overleefd.

Collects: Batman (vol.2) #8, 9, 10, 11, 12 + Batman annual #1 (2013).

Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke,ned,2015Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke,ned,2015Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke,ned,2015Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke,ned,2015Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke,ned,2015Scott Snyder, james tynion iv,Greg Capullo, Jason Fabok, Rafael Albuquerque, Becky Cloonan, Andy Clarke,ned,2015

13-11-17

Batman #1: Het Hof der Uilen. (HC) (RW Lion) (nederlandstalige comics) (2014)

The new 52

Scott Snyder,ned,2014,Greg Capullo

Tekst: Scott Snyder --- Tekeningen: Greg Capullo.

Batman had de oude verhalen over het Hof der Uilen van Gotham City wel eens gehoord. De leden van dat machtige Hof kwamen bijeen in de schaduwen, gebruikten het nachtelijke roofdier als hun visitekaartje en waren in feite de echte heersers van de stad.

Maar de duistere ridder had deze verhalen altijd afgedaan als geruchten en fabeltjes. Gotham was immers zijn stad.

Tot vandaag.

Een gewelddadige moordenaar heeft het gemunt op de invloedrijkste én de gevaarlijkste inwoners van de stad. Als de oude legenden waar zijn, dan moeten zijn opdrachtgevers machtiger zijn dan Batman zich ooit kan voorstellen… en hun nesten zijn overal.

Collects: Batman (vol.2) #1, 2, 3, 4, 5, 6 & 7 (2011-2012).

Scott Snyder,ned,2014,Greg CapulloScott Snyder,ned,2014,Greg CapulloScott Snyder,ned,2014,Greg CapulloScott Snyder,ned,2014,Greg CapulloScott Snyder,ned,2014,Greg CapulloScott Snyder,ned,2014,Greg CapulloScott Snyder,ned,2014,Greg Capullo

08-11-17

Batman; detective comics #4: Wrath. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

The new 52

john layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,usTekst: John Layman --- Tekeningen: Jason Fabok, Andy Clarke --- Cover: Jason Fabok, Kevin Senft (Blond).

Een gewelddadige moordenaar die zichzelf Wrath noemt heeft de oorlog verklaard aan het voltallige politiekorps van Gotham en houdt Batman in zijn bloederige greep. Naast deze maniakale copkiller is er ook de dreiging van de losgeslagen Man-Bat en de hebzuchtige Keizer Penguin. Gotham City en de mensen die de stad beschermen – of ze nu een uniform of een kostuum dragen – zullen wellicht nooit meer de oude zijn…

Batman is zonder twijfel Gotham City’s beroemdste beschermer. Of hij het nu opneemt tegen een virus dat gewone burgers in nachtmerrieachtige monsters verandert, zijn krachten meet met een ambitieuze gangsterbaas die het gemunt heeft op zowel helden als schurken, of al zijn gevechtstechnieken moet gebruiken tegen een moordenaar met mystieke krachten… de Duistere Ridder gaat tot het uiterste om zijn stad te redden.

Maar achter Batman bevindt zich de wet. De mannen en vrouwen van het Gotham City Police Department stellen elke dag hun leven in de waagschaal om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen voor het gerecht te brengen. En nu worden die levens in hoog tempo opgeëist door een seriemoordenaar die opereert onder de naam Wrath…

Oorspronkelijke uitgave: Detective comics #19, 20, 21, 22, 23, 24 + Detective comics annual #2 (2013).

john layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,usjohn layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,usjohn layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,usjohn layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,usjohn layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,usjohn layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,usjohn layman,Jason Fabok, andy clarke, Jason Fabok, Kevin Senft,Blond,2015,us

01-01-17

Batman; detective comics #3: Keizer Penguin. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

The new 52

batmanTekst: John Layman --- Tekeningen: Jason Fabok, Andy Clarke, Henrik Johnsson --- Cover: Jason Fabok, Jeromy Cox, Greg Capullo.

Oswald Cobblepot heeft een plan. Hij wil niet langer slechts de misdaadbaas Penguin zijn, hij wil dat heel Gotham City van hem houdt. En het enige wat hij daarvoor moet doen, is het beramen van een moordaanslag op Bruce Wayne. Zo verandert hij op één avond van beruchte crimineel in de geliefde verlosser van Gotham. Alles gaat precies volgens plan.

Oorspronkelijke uitgave: Detective comics #13, 14, 15, 16, 17 & 18 (2012 - 2013).

john layman,Jason Fabok, Andy Clarke, Henrik Johnsson,Jeromy Cox, Greg Capullo,ned,2015john layman,Jason Fabok, Andy Clarke, Henrik Johnsson,Jeromy Cox, Greg Capullo,ned,2015john layman,Jason Fabok, Andy Clarke, Henrik Johnsson,Jeromy Cox, Greg Capullo,ned,2015john layman,Jason Fabok, Andy Clarke, Henrik Johnsson,Jeromy Cox, Greg Capullo,ned,2015john layman,Jason Fabok, Andy Clarke, Henrik Johnsson,Jeromy Cox, Greg Capullo,ned,2015john layman,Jason Fabok, Andy Clarke, Henrik Johnsson,Jeromy Cox, Greg Capullo,ned,2015

29-05-16

Batman; detective comics #2: Bangmakerij. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

The new 52

batmanTekst: Tony SN Daniel, Gregg Hurwitz, James Tynion IV --- Tekeningen: Tony S. Daniel, Ed Benes, Julio Ferreira, Eduardo Pansica, Romano Molenaar, Pere Perez, Henrik Jonsson, Szymon Kudranski.

Een gewapende overval op klaarlichte dag, uitgevoerd door mannen verkleed als Batman. Een reeks identieke lijken in het mortuarium. die vervolgens verdwijnen. Een uit de hand gelopen experiment dat werd uitgevoerd in de toren van Bruce Wayne. Al deze mysteries staan met elkaar in verband. Achter de schermen trekt de angstaanjagende moordenaar Mr. Toxic aan de touwtjes en het lot van Gotham City staat op het spel.

Oorspronkelijke uitgave: Detective comics #8, 9, 10, 11, 12, 0 + Detective comics annual #1 (2012).

Het verhaal uit 'Detective comics annual #1' werd door de uitgever ook als beursuitgave uitgebracht in softcover.

batman

28-05-16

Batman; detective comics #1: Vele gezichten van de dood. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2014)

The new 52.

batmanTekst & tekeningen: Tony S. Daniel.

De Joker is verdwenen uit Arkham Asylum en zelfs Batman kan geen wijs worden uit het gruwelijke spoor dat zijn krankzinnige aartsvijand heeft achtergelaten. Ergens in Gotham City gebeurt iets vreemds en afschuwelijks en alles wijst in de richting van een nieuwe schurk die zich Dollmaker noemt. En nu, na de verdwijning van de Joker, heeft Dollmaker nog twee potentiële slachtoffers ontvoerd: een jong, onschuldig meisje en politiecommissaris Jim Gordon. Als Batman ze wil redden, moet hij Dollmaker een lokaas voorschotelen dat hij niet kan weerstaan zichzelf.

Oorspronkelijke uitgave: Detective comics #1, 2, 3, 4, 5, 6 & 7 (2011 - 2012).

27-05-16

Pinguin: Pijn en vooroordeel. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

The new 52

batmanTekst: Gregg Hurwitz --- Tekeningen: Szymon Kudranski.

Hurwitz verhaalt over de veranderingen die de jonge Oswald Cobblepot doormaakte om de Penguin te worden; de leider van de onderwereld en Batman’s sluwe tegenstander.

Oorspronkelijke uitgave: Penguin: pain and prejudice (DC comics - 2011/2012) #1, 2, 3, 4 & 5.

Gregg Hurwitz,2015,ned,Szymon KudranskiGregg Hurwitz,2015,ned,Szymon KudranskiGregg Hurwitz,2015,ned,Szymon KudranskiGregg Hurwitz,2015,ned,Szymon KudranskiGregg Hurwitz,2015,ned,Szymon Kudranski

26-05-16

Batman, the Dark Knight: Golden Dawn. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2014)

batmanTekst: David Finch --- Tekeningen: David Finch, Jason Fabok.

Dawn Golden, een knappe high society dame, verbonden met Bruce Waynes verleden, wordt vermist. Maar terwijl Batman vecht tegen de Killer Croc en de Pinguin, waart iets veel erger door de straten. Wat is Dawn Goldens verband met de demonische wezens die over Gotham neerdalen en kan Batman hun plannen doorgronden voor het te laat is?

Oorspronkelijke uitgave: Batman, the Dark Knight #1, 2, 3, 4, 5 + short story from Superman/Batman #75 (2010 - 2011)

Batman: Under the Red Hood #2 (van 2). (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2014)

judd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jock

Tekst: Judd Winick --- Tekeningen: Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle --- Cover: Jock.

Jaren geleden leed Batman zijn grootste nederlaag… toen Jason Todd, de tweede Robin, op een zeer gewelddadige wijze werd vermoord door de Joker. Nu is Jason ogenschijnlijk opgestaan uit de dood. Als de nieuwe Red Hood, een identiteit die ooit door de Joker werd gebruikt, laat Jason een spoor van dood en verderf achter in de onderwereld van Gotham.

En Batman? Batman twijfelt over wat hij moet doen. Is Jason een hopeloos geval? Kan hij nog worden gered? Of wordt zijn vete met misdaadbaas Black Mask zijn ondergang en vindt hij opnieuw de dood? En waar is de Joker?

Oorspronkelijke uitgave: Batman (vol.1) # 645, 646, 647, 648, 649, 650 + Batman annual #25. (2005 - 2006)

judd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jockjudd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jockjudd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jockjudd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jockjudd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jockjudd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jockjudd winick,Doug Mahnke, Shane Davis, Eric Battle,ned,2014, Jock

Batman: Under the Red Hood #1 (van 2). (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2014)

judd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagner

Tekst: Judd Winick --- Tekeningen: Doug Mahnke, Paul Lee --- Cover: Matt Wagner.

Batman heeft zijn handen al meer dan vol aan Black Mask, de huidige baas van de onderwereld in Gotham City, wanneer een nieuwe tegenstander in de stad opduikt. Maar wie is deze Red Hood, die zowel helden als schurken in de weg zit? Is hij gewoon weer een misdadiger die naam voor zichzelf wil maken of schuilt achter dat masker een bekend gezicht… iemand uit het verleden van de duistere ridder? Batman rust niet voor hij de waarheid boven water heeft over deze nieuwe vijand, die hem keer op keer te slim af is.

Oorspronkelijke uitgave: Batman (vol.1) # 635, 636, 637, 638, 639, 640 & 641. (2004)

judd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagnerjudd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagnerjudd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagnerjudd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagnerjudd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagnerjudd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagnerjudd winick,Doug Mahnke, Paul Lee,ned,2014,Matt Wagner

Batman: fortunate son. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2013)

batmanTekst: Gerard Jones --- Tekeningen: Gene Ha.

Er is een leeftijdskloof tussen Batman en Robin wanneer de twee helden de verschillen tussen hun wereldbeelden moeten overbruggen om Gotham te redden van een doorgedraaide rockster.

Oorspronkelijke uitgave: Batman: fortunate son (graphic novel) (1999).

24-05-16

Batman: Man-Bat. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

ELSEWORLDS

Jamie Delano,ned,John Bolton,2015

Tekst: Jamie Delano --- Tekeningen: John Bolton.

Tussen de bizarre rotsformaties van het Amerikaanse zuidwesten wonen wezens die even vreemd zijn als hun omgeving. Als dierenrechtenactiviste Marilyn Munro op de schuilplaats van deze wezens stuit, belandt ze in een wereld vol waanzin. En die wereld krijgt nog een bezoeker: het is Batman, die op zoek is naar een gevaarlijk genetisch bestanddeel en niet weet dat hem een confrontatie wacht met een van zijn dodelijkste vijanden: ManBat.

Collects: Batman: Man-Bat (1995) #1, 2 & 3.

Jamie Delano,ned,John Bolton,2015Jamie Delano,ned,John Bolton,2015Jamie Delano,ned,John Bolton,2015

Batman: Haunted Knight - deluxe -. (HC) (RW Lion) (Nederlandstalige comics) (2015)

batmanTekst: Jeph Loeb --- Tekeningen: Tim Sale.

De Dark Knight krijgt af te rekenen met verborgen angsten, waanzin en geesten op deze meest beangstigende nacht van het hele jaar: Halloween. Alle spoken en geesten van Gotham hebben het op Batman gemunt. De Scarecrowde Mad Hatter, de Pinguïn en zelfs de geest van Thomas Wayne. Kan Batman er zijn hoofd bij houden wanneer zelfs zijn zintuigen niet langer te vertrouwen zijn?

Oorspronkelijke uitgave: Batman, the Dark Knight Halloween special (1993) +  Batman: Madness (1994) + Batman: Ghosts (1995).

Jeph Loeb,2015,ned,Tim SaleJeph Loeb,2015,ned,Tim SaleJeph Loeb,2015,ned,Tim Sale

23-05-16

De Dark Knight slaat weer toe (deluxe). (RW uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2013)

batman,frank millerTekst & tekeningen: Frank Miller.

Drie jaar na de gebeurtenissen uit De terugkeer van de Dark Knight ziet alles er rooskleurig uit in een zorgvuldig vormgegeven wereld waar alles wat lelijk is met vrolijke lintjes is afgewerkt of desnoods onder het tapijt is geveegd. Er is maar één man die weet hoe het echt zit. Hij heeft het al die jaren van kwaad tot erger zien worden en het is nu de hoogste tijd om in te grijpen.

Oorspronkelijke uitgave: Batman: the Dark Knight strikes again (2002) #1, 2 & 3.

Frank Miller,2013,nedFrank Miller,2013,nedFrank Miller,2013,ned

06:02 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frank miller, 2013, ned

Batman: de terugkeer van de Dark Knight #4 (van 4). (Baldakijn Boeken) (Nederlandstalige comics) (1986)

batmanDE VAL VAN DE DARK KNIGHT.

Tekst & tekeningen: Frank Miller.

Oorspronkelijke uitgave: Batman: the Dark Knight returns; book 4.

Dit verhaal is ook in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:59 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frank miller, ned, 1986

22-05-16

Batman: de terugkeer van de Dark Knight #3 (van 4). (Baldakijn Boeken) (Nederlandstalige comics) (1986)

batmanKLOPJACHT OP DE DARK KNIGHT.

Tekst & tekeningen: Frank Miller.

Oorspronkelijke uitgave: Batman: the Dark Knight returns; book 3.

Dit verhaal is ook in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:53 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frank miller, ned, 1986

21-05-16

Batman: de terugkeer van de Dark Knight #2 (van 4). (Baldakijn Boeken) (Nederlandstalige comics) (1986)

batman

DE DARK KNIGHT TRIOMFEERT.

Tekst & tekeningen: Frank Miller.

Achternagezeten (vanwege zijn definitieve afrekeningen) door politie en leger, tracht hij af te rekenen met de Joker, de gewetenloze onderwereldchef.

Oorspronkelijke uitgave: Batman: the Dark Knight returns; book 2.

Dit verhaal is ook in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:45 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frank miller, ned, 1986

20-05-16

Batman: de terugkeer van de Dark Knight #1 (van 4). (Baldakijn Boeken) (Nederlandstalige comics) (1986)

batmanTekst & tekeningen: Frank Miller.

De inmiddels middelbare miljonair Bruce Wayne, al jaren niet meer als Batman opgetreden, besluit de misdaad weer met grof geweld te gaan bestrijden. Op de voet gevolgd door een tv-journaliste...

Oorspronkelijke uitgave: Batman: the Dark Knight returns; book 1.

Dit verhaal is ook in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:34 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frank miller, ned, 1986

19-05-16

Batman: Hush #6 (van 6). (Junior Press) (Nederlandstalige comics) (2004)

batmanTekst: Jeph Loeb --- Tekeningen: Jim Lee.

11. Het spel.

12. Het eind.

Oorspronkelijke uitgave: Batman #618 & 619.

Dit verhaal is in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:35 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jeph loeb, ned, 2004, jim lee

18-05-16

Batman: Hush #5 (van 6). (Junior Press) (Nederlandstalige comics) (2004)

batmanTekst: Jeph Loeb --- Tekeningen: Jim Lee.

9. De huurmoordenaars.

10. Het graf.

Oorspronkelijke uitgave: Batman #616 & 617.

Dit verhaal is in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:29 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jeph loeb, ned, 2004, jim lee

17-05-16

Batman: Hush #4 (van 6). (Junior Press) (Nederlandstalige comics) (2003)

batmanTekst: Jeph Loeb --- Tekeningen: Jim Lee.

7. De mop.

8. De doden.

Oorspronkelijke uitgave: Batman #614 & 615.

Dit verhaal is in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:25 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jeph loeb, ned, 2003, jim lee

16-05-16

Batman: Hush #3 (van 6). (Junior Press) (Nederlandstalige comics) (2003)

batmanTekst: Jeph Loeb --- Tekeningen: Jim Lee.

5. Het gevecht.

6. De opera.

Oorspronkelijke uitgave: Batman #612 & 613.

Dit verhaal is in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:20 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jeph loeb, ned, 2003, jim lee

15-05-16

Batman: Hush #2 (van 6). (Junior Press) (Nederlandstalige comics) (2003)

batmanTekst: Jeph Loeb --- Tekeningen: Jim Lee.

3. Het beest.

4. De stad.

Oorspronkelijke uitgave: Batman #610 & 611.

Dit verhaal is in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:14 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jeph loeb, ned, 2003, jim lee

14-05-16

Batman: Hush #1 (van 6). (Junior Press) (Nederlandstalige comics) (2003)

batmanTekst: Jeph Loeb --- Tekeningen: Jim Lee.

1. Het losgeld.

2. De vriend.

Oorspronkelijke uitgave: Batman #608 & 609.

Dit verhaal is in bundel verschenen bij uitgeverij De Vliegende Hollander.

batman

05:57 Gepost in Batman (NL) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jeph loeb, ned, 2003, jim lee