16-08-17

Uncanny Avengers #9. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2017)

Cullen Bunn, rick remender, Gabriel Hernandez Walta, Javier Fernandez, Salvador Larroca, Daniel Acuña, Paul Renaud,ned,2017,Arthur AdamsTekst: Cullen Bunn, Rick Remender --- Tekeningen: Gabriel Hernandez Walta, Javier Fernandez, Salvador Larroca, Daniel Acuña, Paul Renaud --- Cover: Arthur Adams.

March to AXIS.

Red Skull, die beschikt over het restant van de mentale krachten van Charles Xavier, heeft het eilandstaatje Genosha omgebouwd tot een strafkamp. Zowel de Avengers Scarlet Witch, Havok en Rogue als hun voormalige bondgenoot Magneto proberen hem uit te schakelen. Maar zijn ze opgewassen tegen de levensgevaarlijke superschurk en diens medewerkers, Ahab en de S-Men? Dan moeten de Avengers het ook nog opnemen tegen een team dat zich de Avengers van het paranormale noemt… een gelegenheidsformatie die in het leven is geroepen door de buitenaardse programmamaker Mojo.

Oorspronkelijke uitgave: Magneto (2014) #9, 10 + Uncanny Avengers (2014 - vol.1) #24, 25 + Uncanny Avengers annual (2014).

Cullen Bunn, rick remender, Gabriel Hernandez Walta, Javier Fernandez, Salvador Larroca, Daniel Acuña, Paul Renaud,ned,2017,Arthur AdamsCullen Bunn, rick remender, Gabriel Hernandez Walta, Javier Fernandez, Salvador Larroca, Daniel Acuña, Paul Renaud,ned,2017,Arthur AdamsCullen Bunn, rick remender, Gabriel Hernandez Walta, Javier Fernandez, Salvador Larroca, Daniel Acuña, Paul Renaud,ned,2017,Arthur AdamsCullen Bunn, rick remender, Gabriel Hernandez Walta, Javier Fernandez, Salvador Larroca, Daniel Acuña, Paul Renaud,ned,2017,Arthur AdamsCullen Bunn, rick remender, Gabriel Hernandez Walta, Javier Fernandez, Salvador Larroca, Daniel Acuña, Paul Renaud,ned,2017,Arthur Adams

25-05-17

Uncanny Avengers #8. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2017)

avengersTekst: Rick Remender --- Tekeningen: Daniel Acuña, Sanford Greene --- Cover: Agustin Alessio.

Avenge the Earth; part 4.

De Avengers moeten alles op alles zetten om de aarde te beschermen tegen een op wraak beluste Celestial. Kang blijkt allesbehalve een bondgenoot te zijn en niet alle Avengers komen ongeschonden uit het gevecht dat volgt. Bovendien kampt Rogue nog met de gevolgen van de strijd tegen de Celestial. En zien Havok en Wasp hun dochtertje terug?

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (2014 - vol.1) #21, 22 & 23.

rick remender,Daniel Acuña, Sanford Greene,ned,2017,Agustin Alessiorick remender,Daniel Acuña, Sanford Greene,ned,2017,Agustin Alessiorick remender,Daniel Acuña, Sanford Greene,ned,2017,Agustin Alessio

26-01-17

Uncanny Avengers #7. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2017)

avengersTekst: Rick Remender --- Tekeningen: Daniel Acuña --- Cover: Agustin Alessio.

Avenge the Earth; part 1, 2 & 3...

In een wanhopige poging om de aarde alsnog te redden, roepen Havok en Wasp de hulp in van Kang en de gevaarlijkste superwezens uit diverse tijdvakken. Nog voor ze hun plan kunnen uitvoeren worden ze tegengehouden door Magneto en de X-Council. Wie wint deze con fron ta tie? Wordt de tijdlijn hersteld? En bestaat iedereen nog als het stof is neergedaald?

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (vol.1) #18, 19 & 20.

rick remender,Daniel Acuña,ned,2017,Agustin Alessiorick remender,Daniel Acuña,ned,2017,Agustin Alessiorick remender,Daniel Acuña,ned,2017,Agustin Alessio

24-10-16

Uncanny Avengers #6. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

avengersTekst: Rick Remender, Gerry Duggan --- Tekeningen: Steve McNiven, Adam Kubert --- Cover: Justin Ponsor.

Exitar de Bestraffer - de beul van de Celestials - heeft de aarde bereikt en is vastbesloten de dood van zijn soortgenoten te wreken. Zal het de Avengers, aangevoerd door Thor, lukken hem tegen te houden? Om hun kansen te vergroten, proberen de Avengers de Tachyon-dam van de Apocalypse-tweeling te verwoesten. Het wordt letterlijk een race tegen de klok!

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (vol.1) #16, 17 + Uncanny Avengers: Age of Ultron tie-in #8.

12-10-16

Uncanny Avengers #5. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

avengersTekst: Rick Remender --- Tekeningen: Daniel Acuña, Steve McNiven --- Cover: Justin Ponsor.

Terwijl de Avengers de strijd aanbinden met de ruiters van de Apocalypse-tweeling - stuk voor stuk overleden kennissen en familieleden - gaan Wonder Man en Scarlet Witch akkoord met de plannen van de tweeling om alle mutanten te evacueren van de aarde. Deze veteranen onder de Avengers hebben echter een dubbele agenda. Het feit dat hun teamgenoten hiervan niet op de hoogte zijn leidt tot een schokkende en dramatische wending. Het wordt allemaal nog erger wanneer een Celestial ten tonele verschijnt en het lot van de aarde aan een zijden draadje komt te hangen.

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (vol.1) #13, 14 & 15.

01-05-16

Uncanny Avengers #4. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

avengersTekst: Rick Remender --- Tekeningen: Daniel Acuña, Salvador Larroca --- Cover: John Cassaday, Laura Martin.

De helden van de aarde streefden er altijd naar dat mensen en mutanten in vrede zouden samen leven. Red Skull is echter uit op een oorlog tussen de twee groepen. Om die te voorkomen moeten de Avengers samenwerken met de Apocalypse-tweeling. De vraag is of ze daartoe bereid zijn. En wat is precies de rol van Kang?

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (vol.1) #10, 11 & 12.

22-02-16

Uncanny Avengers #3. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2016)

avengersTekst: Rick Remender --- Tekeningen: Daniel Acuña --- Cover: John Cassaday, Laura Martin.

Wanneer de Apocalypse tweeling zijn opwachting maakt, gaat dit gepaard met dood en verderf...

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (vol.1) #7, 8 & 9.

17-12-15

Uncanny Avengers #2. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2015)

avengersTekst: Rick Remender --- Tekeningen: John Cassaday, Olivier Coipel, Daniel Acuña --- Cover: John Cassaday.

Red Skull zette de inwoners van New York op tegen de mutanten en dit ontaardde in een ware slachtpartij. Maar Scarlet Witch en Rogue slagen erin het tij te keren. Red Skull moet vluchten. De New Yorkers staan niet langer onder zijn invloed en beseffen wat ze hebben aangericht. Wanneer de rust lijkt te zijn teruggekeerd, worden de Avengers tijdens hun persconferentie aangevallen door Grim Reaper. En wat is de mysterieuze tijdreiziger Kang van plan?

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (vol.1) #4, 5 & 6.

13-10-15

Uncanny Avengers #1. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2015)

avengersTekst: Rick Remender --- Tekeningen: John Cassaday --- Cover: J. Scott Campbell.

 

Professor X is niet meer. De man die ijverde voor een wereld waar mens en mutant in vrede leven, heeft zijn droom nooit werkelijkheid zien worden. Maar dat betekent niet dat het niet meer kan! De mutanten en de menselijke superhelden reiken elkaar alvast de hand om samen een nieuwe dreiging het hoofd te bieden... Red Skull beschikt over het ultieme wapen om de mutanten weg te vagen. Maar eerst zet hij de mensheid tegen hen op. Want hij streeft niet echt naar een wereld zonder mutanten. Zijn werkelijke doel is de totale onderwerping van de mensheid...

 

Oorspronkelijke uitgave: Uncanny Avengers (vol.1) #1, 2 & 3.

12-11-13

The Avengers: Vers bloed. (SC) (Panini Comics + Humo) (Nederlandstalige comics) (2013)

Aangeboden bij het weekblad 'Humo' (België) op 12-11-2013.

brian michael bendis,john romita jr,2013,nedTekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: John Romita Jr.

 

Iron Man, Thor, Catain America... al sinds de oprichting van de Avengers vormen zij het hart van het team. Drie van de machtigste helden op Aarde die het samen opnemen tegen schurken die geen enkele superheld in z'n ééntje aankan. Nu, aan het begin van een nieuw tijdperk, slaat dit trio wederom de handen ineen. En met Hawkeye, Spider-Man, Wolverine en Spider-Woman aan hun zij kan dit wel eens het sterkste team Avengers ooit zijn! Dat komt goed uit, want Kang is terug uit de toekomst en hij vertelt over een dreiging die zo groot is dat zelfs hij machteloos staat!

 

Oorspronkelijke uitgave: The Avengers (2010) #1, 2, 3, 4, 5 & 6.

12-10-11

The New Avengers #2: Sentry. (NonaArte) (Nederlandstalige comics) (2011)

brian michael bendis,steve mcniven,david finch,ned,2011Tekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: Steve McNiven --- Cover: David Finch.

Onlangs is een nieuwe groep Avengers opgestaan! Tijdens hun eerste missie moesten ze alles op alles zetten om tientallen ontsnapte superschurken weer achter slot en grendel te krijgen. Hun succes was mede te danken aan de misschien wel sterkste superheld ter wereld: de Sentry. Nu de strijd is gestreden, staan de New Avengers voor de uitdaging de geheimen van deze bijzondere strijder te ontsluieren. Sommige van de helden hebben vage herinneringen aan de roemruchte loopbaan van de Sentry, terwijl anderen niet eens wisten dat hij bestaat. Een ding is zeker: deze held is niet wat hij lijkt. Als alle vragen zijn beantwoord, zal de Sentry dan een trouwe bondgenooot van de New Avengers blijken te zijn, of juist hun grootste vijand..?

Oorspronkelijke uitgave:New Avengers #7, 8, 9 & 10.

25-04-11

The New Avengers #1: Uitbraak. (NonaArte) (Nederlandstalige comics) (2011)

brian michael bendis,david finch,ned,2011Tekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: David Finch.

 

De Avengers zijn ontbonden na een aanval van een van de oudste teamleden en een mysterieuze schurk maakt misbruik van hun afwezigheid door zijn duistere plannen ten uitvoer te brengen. Hij huurt Electro in om de elektrische systemen van de zwaar beveiligde gevangenis de Raft plat te leggen, waardoor honderden superschurken de vrijheid vinden en New York onveilig kunnen maken. Zonder de Avengers om tegen hen op te treden, moet een groepje helden een provisorische alliantie smeden om de losgeslagen schurken tegen te houden en de stad te redden. In het heetst van de strijd vult dit nieuwe team het gat dat de Avengers achterlieten – de New Avengers!

 

Oorspronkelijke uitgave:New Avengers #1, 2, 3, 4, 5 & 6.

21-12-10

Avengers disassembled. (Nona Arte) (Nederlandstalige comics) (2010)

brian michael bendis,2010,ned,david finchTekst: Brian Michael Bendis --- Tekeningen: David Finch.

 

Het begint met de terugkeer van een doodgewaand teamlid en tegen de tijd dat het voorbij is, zal alles wat je over de Avengers weet voorgoed zijn veranderd!

 

Oorspronkelijke uitgave: Avengers #500, 501, 502, 503 + Avengers finale.

22-07-09

De Vergelders special #57. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1996)

57

Tekst: Bob Harras, Terry Kavanagh, Mark Gruenwald --- Tekeningen: Angel Medina, Mike Deodato Jr., Dave Hoover, Fabio Laguna, Tom Palmer.

Oorspronkelijke uitgave #57:  Mighty Avengers #386, 387, 388, 389, 390 + Captain America vol.1 #440 & 441. 

21-07-09

De Vergelders special #56. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1996)

56

Tekst: Bob Harras, Ben Raab, Tom Brevoort, Mike Kanterovich, Terry Kavanagh --- Tekeningen: Mike Deodato Jr., Jeff Matsuda, Mike Gustovich, Tom Palmer, John Buscema.

Oorspronkelijke uitgave #56:  Mighty Avengers #382, 383, 384, 385 + Black Panther #1.

20-07-09

De Vergelders special #55. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1996)

55

Tekst: Joey Cavalieri, Bob Harras, Terry Kavanagh --- Tekeningen: Grant Miehm, Stewart Johnson, Mike Deodato Jr., Tom Palmer.

Oorspronkelijke uitgave #55:  Mighty Avengers #376, 377, 378, 379, 380 & 381.

19-07-09

De Vergelders special #54. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1995)

54

Tekst: Bob Harras, Benjamin Raab --- Tekeningen: Steve Epting, Tom Palmer, Yancey Labat.

Oorspronkelijke uitgave #54:  Mighty Avengers #373, 374 & 375.

18-07-09

De Vergelders special #53. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1995)

53

Tekst: Glenn Herdling, Bob Harras--- Tekeningen: Geof Isherwood, Steve Epting, Tom Palmer.

Oorspronkelijke uitgave #53:  Mighty Avengers #370, 371 & 372.

17-07-09

De Vergelders special #52. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1995)

52

Tekst: Bob Harras --- Tekeningen: Steve Epting, Tom Palmer.

Oorspronkelijke uitgave #52:  Mighty Avengers # (part of) 364, 365 & 366.

16-07-09

De Vergelders special #51. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1995)

51

Tekst: Bob Harras --- Tekeningen: Steve Epting, Gordon Purcell.

Oorspronkelijke uitgave #51:  Mighty Avengers #361, 362 & 363.

24-03-09

De Vergelders special #50. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1995)

50

Tekst: Bob Harras --- Tekeningen: Steve Epting, J.B. Jones.

Oorspronkelijke uitgave #50:  Mighty Avengers #358, 359, 360 & part of 364.

23-03-09

De Vergelders special #49. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1995)

49

Tekst: Bob Harras --- Tekeningen: Steve Epting.

Oorspronkelijke uitgave #49:  Mighty Avengers #355, 356 & 357.

22-03-09

De Vergelders special #48. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1994)

48

Tekst: Bob Harras, Len Kaminski, John Lewandowski --- Tekeningen: Kevin West, M.C.Wyman, Kevin Kobasic.

Oorspronkelijke uitgave #48:  Mighty Avengers #351, 352, 353 & 354.

21-03-09

De Vergelders special #47. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1994)

47

Tekst: Bob Harras --- Tekeningen: Kirk Jarvinen, Steve Epting.

Oorspronkelijke uitgave #47:  Mighty Avengers #348, 349 & 350.

20-03-09

De Vergelders special #46. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1994)

46

Tekst: Fabian Nicieza, Bob Harras, Ralph Macchio --- Tekeningen: Steve Epting, Walter Simonson.

Oorspronkelijke uitgave #46:  Mighty Avengers #341, 342, 343, 344 & part of 300.

19-03-09

De Vergelders special #45. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1994)

45

Tekst: Bob Harras --- Tekeningen: Andy Kubert, Steve Epting.

Oorspronkelijke uitgave #45:  Mighty Avengers #334, 335, 336, 337, 338 & 339.

18-03-09

De Vergelders omnibus #9. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1993)

Omnibus 9 bevat: Vergelders special #41, 42, 43 & 44.

9

Tekst: Fabian Nicieza, Larry Hama --- Tekeningen: Richard Levins, Paul Ryan, Herb Trimpe.

Oorspronkelijke uitgave omnibus #9:  Mighty Avengers #319, 320, 321, 322, 323, 324, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333 + West Coast Avengers #56 + Marvel Comics Present #78.

16-08-08

De Vergelders special #40. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1992)

40

Tekst: John Byrne, Fabian Nicieza --- Tekeningen: Paul Ryan, Tom Palmer.

Oorspronkelijke uitgave nr.40: West Coast Avengers #55 + Mighty Avengers #314, 315, 316, 317 & 318.

14-08-08

De Vergelders special #39. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1992)

39

Tekst: John Byrne --- Tekeningen: Paul Ryan, Tom Palmer.

Oorspronkelijke uitgave nr.39: Mighty Avengers #311, 312 & 313..

13-08-08

De Vergelders special #38. (Juniorpress) (Nederlandstalige comics) (1992)

38

Tekst: John Byrne --- Tekeningen: Paul Ryan, Tom Palmer.

Oorspronkelijke uitgave nr.38: Mighty Avengers #305, 306, 307, 308, 309 & 310.