29-04-17

All new X-Men #8. (SC) (Standaard Uitgeverij) (Nederlandstalige comics) (2017)

Jason Aaron, Brian Michael Bendis,ned, 2017,Guiseppe Camuncoli, Esad Ribic, Stuart ImmonenTekst: Jason Aaron, Brian Michael Bendis --- Tekeningen: Guiseppe Camuncoli, Esad Ribic, Stuart Immonen --- Cover:  Stuart Immonen.

Wolverine en zijn hedendaagse X-Men laten zich door de X-Men uit de toekomst overtuigen om de X-Men uit het verleden terug te sturen naar hun eigen tijd, maar dat plannetje mislukt. De échte X-Men uit de toekomst verschijnen ten tonele en degenen die kort voor hen arriveerden blijken in werkelijkheid de toekomstige Brotherhood te zijn. De chaos is compleet als ook S.H.I.E.L.D. zich in de strijd mengt. Als het stof is neergedaald, besluit Kitty de school te verlaten en zich aan te sluiten bij het team van Cyclops… en de oorspronkelijke X-Men gaan met haar mee.

Oorspronkelijke uitgave: Wolverine and the X-men #37 + X-Men: Battle of the Atom #2 + All new X-Men (vol.1) #18.

Jason Aaron, Brian Michael Bendis,ned, 2017,Guiseppe Camuncoli, Esad Ribic, Stuart ImmonenJason Aaron, Brian Michael Bendis,ned, 2017,Guiseppe Camuncoli, Esad Ribic, Stuart ImmonenJason Aaron, Brian Michael Bendis,ned, 2017,Guiseppe Camuncoli, Esad Ribic, Stuart Immonen

De commentaren zijn gesloten.